Hässleholm tourist center

Hässleholm Tourist Center

MENY

Puffrader kopiera härifrån

På denna sida finns det färdiga puffrader som ni kan kopiera och använda på andra sidor. Kopiera en layout, Puffrad 1 puff eller puffrad 2 puffar OSV.

 

Tänk på att klistra in puffraden under mittenspalten på sidan där ni ska använda dem. Om ni klistrar in dem i en annan layout, t.ex. Smalt textfält så blir det fel. Det är viktigt att layouten med puffraden har dekorationen puffrad för att puffarna ska få rätt design. Om ni kopierar en rad härifrån och klistrar in den på en annan sida så blir det automatiskt rätt.

 

När puffraden ligger på den nya sidan så går det bra att ta bort puffar och lägga till nya puffar. Man lägger till en ny puff genom att lägga till modulen puff som ligger bland moduler under "Övriga".

 

Puffbilder

Använd bildformatet Turism hel bild 960 * 540 i Mediaflow pro för bilder till puffarna. Då fungerar bilden i alla puffar oavsett om det är en, två, tre, eller fyra puffar i raden. Beskär bilden så att motivet hamnar i mitten och kryssa för spara i sitevisionsbildarkiv. Sedan hamnar pilden i bildarkivet i mappen Mediaflowpro som ligger under mappen bilder i bildarkivet. Sedan kan ni flytta bilden till rätt mapp och använda den i puffen.

Dela sidans innhåll:

Tourist Information

Besöksadress:

Hässleholms kommun, Stadshuset

Nytorget 1, Hässleholm

Övrigt

Om webbplatsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Cookies

Logga in

Facebook
Hässleholms Kommun