Hässleholm tourist center

Hässleholm Tourist Center

MENY

Lekplatser i stan

Hässleholms kommun har många lekplatser i de sköna parkerna att erbjuda för en stunds aktivitet och rörelse. Några av parkerna ligger centralt i Hässleholm och rekommenderas ett besök.

Djupadalsparken. Foto: InPhokus by Funke

Hembygdsparken

Strax öster om kyrkan mitt i Hässleholm finns en oas för den som söker vila, aktivitet eller kulturella upplevelser. Låt barnen leka en stund och mata ankorna. Njut av en kopp kaffe eller en våffla i mysiga kaffestuganlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I parken finns ett 10-tal historiska byggnader och i Hembygdsmuséetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du kika in i toffelmakarens verkstad eller se utställningar om lokal historia som t ex arkeologiska fynd från Mölleröd, Sveriges äldsta boplats strax utanför Hässleholm.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Klicka här och se kartan från Eniro för att hitta till Hembygdsparkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Djupadalsparken

I Djupadalsparken strax intill Esplanadgatan och sjukhusområdet finns en trevlig lekplats. Här finns också discgolfbana med nio korgarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för den som vill utmana sig med frisbee. För den som vill träna tennis på någon av utomhusbanorna finns möjlighet att boka bana via Hässleholms Tennisklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Klicka här och se kartan från Eniro för att hitta till Djupadalsparkenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dela sidans innhåll:

Tourist Information

Besöksadress:

Hässleholms kommun, Stadshuset

Nytorget 1, Hässleholm

Övrigt

Om webbplatsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Cookies

Logga in

Facebook
Hässleholms Kommun