MENY

Klubb Casa presenterar Björns vänner

Fredag 15 juni

Insläpp kl. 19

Entré 50 kr, förköp Markans café

BJÖRNS VÄNNER lade grunden till sin existens redan i mitten av 2000-talet med låtar som ”Åkrar och himmel” och ”Vad ska jag med ett foto på dig?”. Bandet lade aldrig riktigt av, även om det blev en paus när sångaren Richard flyttade till London för att studera något som ingen fattade något av, och 2014 släppte de det fantastiska albumet ”Ni har stulit våra drömmar” med bl.a. låten ”Print screen”.
Sent 2017 släppte Björns vänner samlingsskivan ”Lyssnar på en inre röst” där fansen fick välja sina favoritlåtar, som sen pressades på vinyl. Det var som ett bokslut. Björns vänner tittar inte längre bakåt. Björns vänner släppte den 6 april sin nya skiva ”Smyger i skuggorna”.
Här står nu de skånska legenderna, smått ov...etande om att somliga kanske ifrågasätter deras relevans 2018. Fem medelålders män med gitarr, trummor, bas och klaviatur som bjuder in med personliga funderingar kring patriarkatet, mänskliga relationer och döden.

http:// adrianrecordings.com/ artists/bjorns-vanner/

Support UTFLYKTEN

Cykeltävlingar, hjärtesorg, livet till havs eller kalas. Inget ämne är för stort eller för litet för Utflykten. Bandet spelar lekfull skånsk indiepop med influenser från band som bob hund, Philemon Arthur & the dung och Hästpojken och blev precis klara med inspelningen av sin tredje EP, vilken snart släpps.

 

 

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Markan
Wendelsvägen 2
281 52 Hässleholm

Telefon 0451-899 21

Se kartalänk till annan webbplats

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun