MENY

Öppettider och medlemskap

Markan är ett kultur- och aktivitetshus för barn och unga. På Markan kan du umgås med kompisar, fika, träffa engagerade vuxna, spela spel, pyssla och mycket mer. Verksamheten bygger på barn och ungas inflytande och delaktighet.

Blandade filmklipp från Markans verksamhet och aktiviteter

Vilka får vara på Markan?

För att vara på Markan behöver du gå i minst årskurs 4. Markan kan ha konserter och evenemang som är öppna för allmänheten, men för att besöka Markans vardagliga verksamhet behöver du vara medlem.

Vi uppdaterar till digitala medlemskap!

Enheten Ung Fritid Hässleholm består idag av Markan, Mötesplats Ljungdala, Sösdala fritidsgård, Hästveda fritidsgård och den rullande husbilen. Ungdomsappen är ditt digitala och kostnadsfria medlemskort till alla våra verksamheter. Att skaffa ett medlemskap innebär att du kommer kunna använda en reklamfri app för att besöka din verksamhet, få information, checka in, låna saker, anmäla dig till aktiviteter, ta del av förmåner, boka lokaler, ställa eller svara på frågor mm.


Genom appen kan även du som målsman enkelt ta del av ungdomsverksamheternas nyheter, aktiviteter, öppettider och kontaktuppgifter. Med Ungdomsappen vill vi skapa en tryggare, mer inkluderande och meningsfull fritid för alla unga i Hässleholms kommun.


När du registrerar dig behöver du godkänna våra trivselregler och vi får tillgång till dina vårdnadshavares kontaktuppgifter, så att vi kan kontakta dem vid behov. Vid varje besök ska besökaren scanna en QR-kod så att besöket registreras och kommer med i vår besöksstatistik.


Här Pdf, 1012.9 kB, öppnas i nytt fönster. hittar du intruktioner steg för steg om hur du blir medlem. Kan du inte registrera dig så besök din verksamhet så hjälper personalen dig att bli medlem!

Öppettider

För årskurs 4-6:
måndagar - fredagar, kl 13:00 - 17:00


För årskurs 7 och uppåt:
Onsdagar, torsdagar och fredagar, kl 13:00 - 20:00
Måndagar och tisdagar, kl 13:00 - 17:00

Mer information

Under lov, röda dagar eller evenemang kan Markan ha ändrade öppettider eller stängt sin vanliga verksamhet.

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Markan
Wendesvägen 2
281 52 Hässleholm

Telefon 0451-26 71 38,
0451-26 71 39

Se karta Länk till annan webbplats.

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun