Hässleholm tourist center

Hässleholm Tourist Center

MENY

InfoPoints i Hässleholms kommun

Som ett led i att förbättra servicen till dig som besökare kommer Hässleholms kommun under en två-årsperiod att etablera InfoPoints på ett flertal platser i området, där du kan få tips och hjälp under ditt besök.

Förbättrad service

Under 2018-2019 förbättrar vi tillgänglighet och service till dig som besökare i Hässleholms kommun genom ett sk Leaderprojekt, där vi etablerar 20 stycken InfoPoints på besöksmål och boendeanläggningar i området.

 

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation där du kan få inspiration, personliga tips och svar på vanliga frågor om Hässleholm med omnejd. Här finns broschyrmaterial och kartor, och på de flesta InfoPoints även fritt wifi.


Läs här om du är intresserad av att veta mer om projektet och vårt arbetelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hitta en InfoPoint

Använd kartan nedan och hitta närmaste InfoPoint. Tryck på ikonen bredvid ”InfoPoints i Hässleholms kommun” för att få upp en lista med namnen på alla InfoPoints. Om kartan med infopoints inte syns nedan kan du klicka på länken för att öppna den i ett nytt fönster:

Infopoints i Hässleholms kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Dela sidans innhåll:

Tourist Information

Besöksadress:

Hässleholms kommun, Stadshuset

Nytorget 1, Hässleholm

Övrigt

Om webbplatsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Cookies

Logga in

Facebook
Hässleholms Kommun