Hässleholm tourist center

Hässleholm Tourist Center

MENY

InfoPoints i Hässleholms kommun

Som ett led i att förbättra servicen till dig som besökare har Hässleholms kommun etablerat 20 stycken InfoPoints i området, där du kan få tips och hjälp under ditt besök hos oss.

Förbättrad service

Under 2018-2019 förbättrade vi  tillgängligheten och servicen till dig som besökare i Hässleholms kommun genom ett så kallat Leaderprojekt, där vi etablerat 23 stycken InfoPoints på besöksmål och boendeanläggningar i området. Under våren 2020 stängde tre stycken av Hässleholms kommuns servicekontor för att arbeta på annat sätt. Vi har nu 20 stycken InfoPoints men välkomnar fler framöver.


En InfoPoint är en enklare form av turistinformation där du kan få inspiration, personliga tips och svar på vanliga frågor om Hässleholm med omnejd. Här finns broschyrmaterial och kartor, och på de flesta platser även fritt wifi.


Läs här om du är intresserad av att veta mer om projektet och vårt arbetelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterHitta en InfoPoint

Använd kartan nedan och hitta närmaste InfoPoint. Tryck på ikonen bredvid ”InfoPoints i Hässleholms kommun” för att få upp en lista med namnen på alla InfoPoints. Om kartan med infopoints inte syns nedan kan du klicka på länken för att öppna den i ett nytt fönster:

Infopoints i Hässleholms kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Dela sidans innhåll:

Tourist Information

Besöksadress:

Hässleholms kommun, Stadshuset

Nytorget 1, Hässleholm

Övrigt

Om webbplatsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Cookies

Logga in

Facebook
Hässleholms Kommun