Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

|

Svenska
English
Hovdala Slott

Hovdala slott

Utomhus på slottet

Välkomna till Hovdala slott med park, trädgård och naturområde om knuten - packa kaffekorgen och nyttja trädgårdsmöblerna och gräsmattorna!

Ta en stilla promenad, följ årstiderna i trädgården. Kika in i fönstrena. Gå en tur i parken, titta i köksträdgården och i växthuset. Varför inte ta en egen medhavd fika i parken?

Parken är öppen dygnet runt.

Hovdala och naturområdet är en plats där du kan hämta kraft och energi året runt. Gratis kartor finns vid våra två anslagstavlor - vid tornet och besöksparkeringen.

Fåglar

Dags att ta med sig kikaren och ta en promenad på Hovdala fältet och spana efter fåglar? Det finns en mängd olika arter runtomkring - både vanliga som ovanliga: forsärla, storspov, kungsfiskare, kärrhök, strömstare m.fl.

Lånehyllan

Lånehylla finns i butiken - se butikens öppettider. På hyllan finns allehanda saker som styltor, kubb, spel, plockepinn, ryggsäckar, filtar, luppar m.m. Allt går att låna under butikens öppettider. Välkomna!

Måla akvarell

Varför inte låna en korg full med akvarellsaker och måla i parken? Välkomna in i butiken för att låna - se butikens öppettider.

Hattjakten

Köp en karta, leta efter hattar i parken och skriv ner bokstäverna som står på dem, få ihop ett ord och kom och berätta det för oss i butiken. Då får du en sak från skattkistan! Vid byter ord med jämna mellanrum. 25kr kostar en karta. Kom till butiken - se butikens öppettider. Välkomna!

Nytt ord - start 28 mars!

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

Hovdala slott

281 80 Hässleholm

Telefon: 0451-26 68 00


Fler kontaktuppgifter

Epost:

Hitta hit

Följ oss

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun