Hässleholm kultur hus

Hässleholm Kulturhus

MENY

Vanliga frågor om biljettköp

Biljetter bokade genom Hässleholm Kulturhus biljettkassa

 

När man bokar och biljetten ligger i 5 dagar, gäller det bara vardagar?
Bokningen ligger i fem arbetsdagar, måndag – lördag. Söndagar räknas endast med under sommarsäsongen juni – augusti. Till hösten kommer biljettförsäljningen att var öppen fram till föreställningsstart så beställda biljetter kan hämtas i Hässleholm Kulturhus biljettkassa som finns inne på Turistbyrån.

 

Kan jag göra återköp eller byta mina biljetter?
Har du väl löst ut dina biljetter så görs inga återköp. Biljetterna köps bara tillbaka om föreställningen skulle bli inställd. Byte av biljetter görs endast inom samma evenemang om det finns olika föreställningsdagar/-tider, detta till en kostnad om 20:-/biljett. Köpt biljett bytes INTE om det vid ett senare tillfälle kommer erbjudande från arrangören om rabatter. Ta med biljetterna du vill byta till Hässleholm Kulturhus biljettkassa.

 

Hur gör jag för att betala via bankgiro?
Vi tar inte emot betalning via bankgiro eftersom biljettkassan kommer att vara öppen fram till föreställningsstart så kan man hämta beställda biljetter där.

 

Vad kostar det att få biljetterna hemskickade?
Vi skickar inga biljetter på post.

 

Vi vill ge bort en evenemangbiljett i present, men vet ju inte vilken dag mottagaren kan gå, hur löser vi det bäst?
Det bästa tipset är att genom Hässleholm kulturhus biljettkassa köpa ett presentkort på valfri summa som mottagaren sedan kan lösa ut delar av eller hela när de köper biljetter över disk inne vid biljettkassan. Presentkortet gäller till alla de evenemang som vi säljer biljetter till, alltså inte biobiljetter.

 

Onlinebokningen har öppet fram till föreställningsstart.
Biljettkassan kan vara stängd men öppnas ca 45 minuter innan föreställningsstart. Du är alltid välkommen att ringa biljettbokningen för hjälp, 0451-26 66 70


Dela sidans innhåll:

Kontakt

Hässleholm Kulturhus

Besöksadress: Vattugatan 18/Järnvägsgatan 23


Skicka brev:

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

281 80 Hässleholm


Telefonnummer: 0451-26 66 70

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Twitter
Instagram
Hässleholms Kommun