Hässleholm kultur hus

Hässleholm Kulturhus

MENY

Biljetter

Information om Coronaviruset Covid-19

Vissa kulturevenemang är inställda eller flyttade, och fler kan komma att ställas in med kort varsel. Vi följer folkhälsomyndighetens direktiv som inkluderar beslutet om begränsning av större folksamlingar om 50 personer eller mer. Vi har löpande kontakt med de externa arrangörer som har konserter och evenemang inplanerade på våra scener. Om evenemanget du har köpt biljetter till har blivit inställt eller flyttat så kommer du få information om eventuell återbetalning eller nytt datum från arrangören. Beträffande återköp av biljetter är det upp till varje enskild arrangör att besluta om detta. Kontakta arrangören bakom ditt arrangemang för mer information. 


På sidan www.hassleholm.se/evenemangcoronalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har vi samlat alla evenemang som påverkas. Listan uppdateras löpande varje dag. Vid frågor ring gärna kulturhusets biljettkassa 0451-26 66 70.Köp dina biljetter i kulturhusets biljettkassa

Du kan boka många av biljetterna på nätet via vår Evenemangskalender.länk till annan webbplats


Biljetter kan även köpas på plats i Hässleholm kulturhus biljettkassa. Vår biljettkassa finns på Kulturhusets entréplan, där kan du köpa biljetter både över disk och telefon 0451-26 66 70. Biljettkassan är öppen 30 min innan föreställningsstart.


Har du väl löst ut dina biljetter så görs inga återköp. Biljetterna köps bara tillbaka om föreställningen skulle bli inställd. Byte av biljetter görs endast inom samma evenemang om det finns olika föreställningsdagar/-tider, detta till en kostnad om 20:-/biljett. Ta med dig biljetterna till vår biljettkassa så hjälper vi dig med bytet.Presentkort

Varför inte ge bort presentkort till dina nära och kära? En annorlunda present som säkerligen uppskattas av alla! Köp ditt presentkort över disk i vår biljettkassa i Kulturhuset. Presentkortet gäller på alla evenemang vars biljetter säljs av kulturhusets biljettkassa.Garderob


Föreningar i kommunen tar hand om dina ytterkläder gratis!

De lokala säkerhetsföreskrifterna medger inga ytterplagg eller större väskor i våra salonger under offentliga föreställningar och evenemang. Därför ber vi våra besökare lämna in ytterplagg i den bevakade garderoben. Vi tar ingen garderobsavgift.

Garderoben är bevakad och bemannad under samtliga offentliga arrangemang. Du möts av medlemmar och ideella krafter verksamma i någon av kommunens många föreningar. Alla intäkter från garderoben går till föreningarnas verksamhet - företrädelsevis ungdomsverksamhet.

Tack för att du bidrar till en aktiv fritid för kommunens barn och ungdomar.

Föreningar som har frågor eller är intresserade av att anmäla sitt intresse för att bemanna garderoben, kan anmäla sig till scenmästare Tommy Johansson 0451- 26 71 05.


Öppettider

Öppettider Biljettkassa & Utställningshall

 

Mån: Stängt

Tis: 10-16

Ons: 13-18

Tors: 10-16

Fre: 10-16

Lör: 10-13 (udda veckor)

Sön: Stängt

 

Biljettkassan har även öppet 60 min före föreställning.


Telefonnummer:

0451-26 66 70

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Hässleholm Kulturhus

Besöksadress: Vattugatan 18/Järnvägsgatan 23


Skicka brev:

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

281 80 Hässleholm


Telefonnummer: 0451-26 66 70

Din åsikt

Sociala medier

Facebook
Twitter
Instagram
Hässleholms Kommun